Familielandbruget LRS-Vejle inviterer i samarbejde med Landbo Ungdom til en spændende aften om Niche produktion i Danmark

Familielandbruget LRS-Vejle inviterer i samarbejde med Landbo Ungdom til en spændende aften om Niche produktion i Danmark

Arrangementet er for dig der ønsker at hører mere om Niche produktion samt spændende og inspirerende historier fra det virkelige liv i forbindelse med forskellige arbejdsopgaver indenfor landbruget.

Du kan denne aften bl.a. se frem til at opleve indlæg fra Driftsleder Jacob Kloster og Biodynamisk Landmand Karl Henning Mikkelsen. 

Jacob Kloster har stor erfaring med nicheproduktion i forbindelse med arbejdet med hans gårdbutik. I dag er Jacob ansat som driftsleder ved en noget større producent Brdr. Kjedlahl på Samsø (Samsø kartofler). Jacob vil bl.a. fortælle om hans arbejde med nicheproduktion og erfaringer med opstart af virksomhed indenfor netop dette område.

Aftenen vil også byde på oplæg fra Karl Henning Mikkelsen som er Biodynamisk Landmand. Karl vil i sit indlæg komme ind på om fremtidens landbrug kan være understøttende på CO2 binding, diversitet og frugtbar levende jord samt for menneskets fysiske og mentale sundhed. Karl Henning Mikkelsens oplæg vil tage udgangspunkt i egne 20 års erfaringer og oplevelser indenfor arbejdet med biodynamisk, regenerativt landbrug.

Arrangementet er gratis og alle er velkommen, så tag en ven eller bekendt med, og få en god og spændende oplevelse i fællesskab med Familielandbruget LRS-Vejle og Landbo Ungdom.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Tidspunkt: 20. februar 2023 kl. 19.00

Sted: Helsingørvej 6, 7100 Vejle

Tilmelding: På telefon 73742020 eller på mail til foreningssekretær Rikke rky@lrs.dk seneste  17. februar 2023 kl. 14.00.