Prøv CRiskA gratis og uforpligtende i en måned

Prøv CRiskA gratis og uforpligtende i en måned

Sådan arbejder du med faremærket kemi
Seges har lanceret appen CRiskA som giver nem og tilgængelig viden om faremærket kemi.
Med CRiskA har du som brugere mulighed for at orientere dig om lovgivning og forebygge ulykker, når enten du eller dine medarbejder håndterer faremærket kemi. Dvs. at appen ikke kun er til landmænd som arbejder med sprøjtemidler, men til alle som arbejder med, eller har medarbejdere som arbejder med, faremærket kemi.

 

Overhold lovgivningen og forebyg ulykker
Appen gør det nemt for dig at finde viden om, hvilke farer der er ved at arbejde med et faremærket kemisk produkt, og hvilke værnemidler, der bør anvendes. Alt du skal gøre er blot at scanne stregkoden på beholderen eller bruge appens søgefunktion. Nemt og tilgængeligt.
Udover det så indeholder CRiskA ligeledes skabeloner, der kan bruges til at vurdere risikoen af forskellige kemiske og biologiske processer. Dvs. at du både overholder lovgivningen, men samtidig forebygger de ulykker, som kan opstå, når faremærket kemi ikke håndteres korrekt.

CRiskA kan downloades til både iOS og Android. Lige nu kan du prøve appen gratis og uforpligtende i en måned. Herefter er der en årlig abonnementspris.