Sikkerhed på bedriften og IT sikkerhed arrangement

Sikkerhed på bedriften og IT sikkerhed arrangement

Har du brug for hjælp til at få styr på IT- og arbejdssikkerheden på din bedrift? Så sæt kryds i kalenderen den 29. november og vær med, når Sønderjysk Familielandbrug afholder et arrangement om netop dette.

På landet bliver vi, ligesom resten af samfundet, mere og mere digitale. Det betyder, at vi som borgere bliver mere sårbare, når det kommer til vores personfølsomme oplysninger samt muligheden for at blive snydt. Mangel på sikkerhed, både arbejdsmæssigt og IT-mæssigt kan have store konsekvenser for vores hverdag, uanset om man bor i byen eller med familien på landet. Derfor har vi inviteret Peter Søby fra Terra Connect til at komme og fortælle, hvad man skal være opmærksom på, når det kommer til den digitale verden, samt hvordan man kan forhindre at blive snydt.

I Sønderjysk Familielandbrug sætter vi fokus på det gode familieliv, derfor forsøger vi også at skabe tryghed og trivsel ved at mindske antallet af arbejdsulykker. Landbruget står årligt for en stor procentdel af antallet af arbejdsulykker. Derfor har vi inviteret Hans Jürgen Dethlefsen, konsulent fra Jobstafet og LandboUngdom, til at komme og holde et indlæg om, hvordan du kan øge arbejdssikkerheden på din bedrift.

Du vil have mulighed for at stille de spørgsmål, du brænder inde med, til begge indlægsholdere. Arrangementet er gratis og afholdes på kontoret i Løgumkloster, hvor alle, der har en landbrugsbedrift og vil høre om sikkerhed er velkommen.

 

er velkomne. Der vil blive serveret kaffe og kage, inden arrangementet afsluttes

Vi glæder os til at se dig.

 

Tidspunkt: 29. nov. Kl. 19.30-22.00

Adresse: Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster

Tilmelding: Ring til vores kontor 73742020 eller send en mail til lrs@lrs.dk - husk at skrive arrangementets navn øverst.