Sønderjysk Familielandbrug

Vi sætter familien i centrum

Landbrugsforening for alle på landet

Sønderjysk Familielandbrug er en frivillig lokal landbrugsforening under Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Vi arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt. Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter samt de mange medlemsfordele.

Rådgivning

I samarbejde med Familielandbruget Sydvest, Familielandbruget LRS - Vejle og Fyns Familielandbrug har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her står godt 100 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr, til jura og økonomi. Vi har 6 kontorer placeret i Varde, Løgumkloster, Vejle, Ry, Odense og Svendborg. 

Hvem er Sønderjysk Familielandbrug

For vores medlemmer, vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt at blive medlem. Du skal vide hvad du får for dine medlemskroner. Vi har derfor lavet en brochure, hvor du kan se lidt mere om hvem vi er. Brochuren finder du her: Brochure.

Antoni Stenger

Antoni Stenger

Formand for Sønderjysk Familielandbrug

Telefon
7484 5402
Mobil
2422 2960
E-mail
fam.stenger@icloud.com
Bestyrelseposter
  • Formand, Landbrugsrådgivning Syd
  • Formand, Sønderjysk Familielandbrug
Erno Posch

Erno Posch

Revisor, Økonomikonsulent

Telefon
7374 2053
Mobil
4075 5770
E-mail
epo@lrs.dk
Bestyrelseposter
  • Sekretær, Sønderjysk Familielandbrug