Sønderjysk Familielandbrug

Vi sætter familien i centrum

Landbrugsforening for alle på landet

Sønderjysk Familielandbrug er en frivillig lokal landbrugsforening under Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Vi arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt. Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter samt de mange medlemsfordele.

Rådgivning

I samarbejde med Familielandbruget Sydvest, Familielandbruget LRS - Vejle og Fyns Familielandbrug har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her står godt 100 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr, til jura og økonomi. Vi har 6 kontorer placeret i Varde, Løgumkloster, Vejle, Ry, Odense og Svendborg. 

Hvem Sønderjysk Familielandbrug er

For vores medlemmer, vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt at blive medlem. Du skal vide hvad du får for dine medlemskroner. Vi har derfor lavet en brochure, hvor du kan se lidt mere om hvem vi er. Brochuren finder du her - brochure.

Antoni Stenger

Antoni Stenger

Telefon
7484 5402
Mobil
2422 2960
E-mail
formand@lrs.dk
Bestyrelseposter
  • Formand, Landbrugsrådgivning Syd
  • Formand, Sønderjysk Familielandbrug