Sønderjysk Familielandbrug

Vi sætter familien i centrum

Landbrugsforening for alle på landet

Sønderjysk Familielandbrug er en frivillig landbrugsforening i Sydjylland. Vi er en lokal forening under den landsdækkende forening Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Bestyrelse og vedtægter

Medlemmerne i foreningen vælger bestyrelsen på den årlige generalforsamling i foråret. Foreningens vedtægter finder du her - Vedtægter.

Foreningens arbejde og opgaver

De folkevalgte medlemmer af bestyrelsen arbejder aktivt på at forene politik og landbrug. Vi arbejder på at forbedre forholdene for at drive landbrug i Danmark. Vi koordinerer og planlægger de faglige opgaver og formidler et oplysningsarbejde inden for det erhvervspolitiske, faglige, økonomiske, sociale og kulturelle område. Vi holder øje med nye politiske tiltag og kæmper for landbruget og din bedrift.

Medlemskab

Hos Sønderjysk Familielandbrug er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om du driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Vi tilbyder også passive medlemskaber. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter.

Rådgivning

I samarbejde med Familielandbruget Sydvest, Familielandbruget LRS - Vejle og Fyns Familielandbrug har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her står godt 100 medarbejdere klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr, til jura og økonomi, via de 6 kontorer i Varde, Vejle, Ry, Løgumkloster, Odense og Svendborg.

Antoni Stenger

Antoni Stenger

Telefon
7484 5402
Mobil
2422 2960
E-mail
formand@lrs.dk
Bestyrelseposter
  • Formand, Landbrugsrådgivning Syd
  • Formand, Sønderjysk Familielandbrug